|
|
#1 |
|
Öncelikle Merhaba ,
forumson.com - Moderatör Başvuru Form'u 2 Tür Mod Türü Vardır : - Deneme Mod ![]() - Mod ![]() ----------------------------------------------------------- Deneme Mod ; 100 Konu , 50 Mesaj Açan Herkese 1 Haftalığına İstediği Yerde Mod'Luk veriLmesidir , 1 Hafta İçinde O Bölümdeki Başarısı,Performansı Ve Bu Süre İçerisindeki Paylaşımları Göz önünde bulundurularak Kalıcı Mod 0labilirler ![]() Moderatör : Mod Olmak İstediği Bölümlerde En az 150 Konusu Olmak Zorunda , 100 Tane'de Mesaj 'ı Olmalıdır ![]() Süresi Yoktur , Görev İhlali Olursa Yetkisi Alınır , üstün Başarı Olursa S mod Luğa geçiriLir ![]() * MODERATÖR BAŞVURU FORMU * ( Deneme Mod DahiL ) 1 ) İsim / Soy İsim 2 ) Yaş / Doğum Tarihi 3 ) Yaşadığı İL / İlçe 4 ) Konu Sayısı / Post Sayısı ( Belirttiğim Rakamın Altında Olmamak şartıyLa ) 5 ) ReferansLarı (Daha Önceki DeneyimLeri ) 6 ) Forum Hakkında Düşündüğü YenilikLer 7 ) Hangi Bölümlerde Mod Olmak istediği----------------------------------------------------------- Evet ArkadaşLar 7 Madde Den İbaret Olan Başvuru Form'umuzu Eksiz Doldurmanızı Ve Paylaşımı ELden Bırakmamanızı Rica Ediyorum , İyi ForumLar & Eğlenceler ForumSon Com Yönetimi * SayqıLar ßy_KraL ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Reklam Alanı
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() |
herkese ii akşamlar
tekrardan forumumuza geri döndüm yetkilerim alınmış=) bırdaha basvuru yaptım eger uygun görülürse yetki istıyorum=))
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Konuları: 1201
Tesekkür: 5 158 Mesajina 318 Tesekkür Aldi Üye No: 10220 REP Gücü : 1000
REP Puanı : 1037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktiflik: 1492 / 1492 |
tekrar h
g canım kardeşim yeni bi konu açsan fatih abi vercektir yetkilerini tekrar buna eminim |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() |
kusura bakma yaa konu accaktım dırekt cevap yazmısısm
![]()
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Konuları: 0
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Üye No: 15431 REP Gücü : 0
REP Puanı : 1000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktiflik: 0 / 5 |
yeniyim ama webmasterem kardeşlerim baktım kurallar uymuyor yoksa aranızda yer almak isterdim
![]() ![]() her şekilde yardımcı olurdm yoksa![]() ![]() ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
ForumSon Facebook grubumuza Katılmak için Tıkla Yardım Istegı Icın Konu Acmadan Önce Arama Yapın! Eger Konularım Isıne Yarıyorsa +rep Ve TeSekkuru Eksık Etme! Pvp Kurmayla Ilgılı Sorunlarınızı Öm İle Bıldırebılırsınız ![]() ![]() |l|lllll|lll||ll||lll ²³¹³¹²³¹²³¹³²
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Üye No: 19284 REP Gücü : 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktiflik: 0 / 0 |
Mod da aylık para olsa herkes sıraya girerdi
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Operator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Konuları: 29189
Tesekkür: 2 192 Mesajina 395 Tesekkür Aldi Üye No: 28 REP Gücü : 1000
REP Puanı : 25049
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktiflik: 3366 / 3366 |
para vericez zaten bu gidişle
|
|
|
|
#9 | |||||||||
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Üye No: 22552 REP Gücü : 0
yeniyim
bu forum sevdim her türlü eğlenceye katılıcam dedim yeni adresimi aldım |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Üye No: 22552 REP Gücü : 0
moderatör olmak için her türlü şeyi yaparım moderatör olmasamda canınız sağolsun
![]() ! |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|